TikTok üzerinden para karşılığında müstehcen içerikli canlı yayın yaptığı belirlenen 35 yaşındaki kadın, 'Laz Kızı' lakabıyla tanınan Gül Hatun hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede 'müstehcenlik' suçundan 2 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Gül Hatun'un TikTok üzerinde 'lazkızı34' kullanıcı adıyla yaptığı yayınlar incelendi. İddianamede, sosyal medya platformu üzerinden yayın yaptığı süreçte müstehcen içeriklere yer verdiği ve bu içeriklerin çocukların da erişebileceği bir şekilde paylaşıldığı belirtildi. Gül Hatun'un Ocak ayında yayınlanan bir canlı yayında takipçilerinden para talep ettiği ve müstehcen içerikler sunduğu tespit edildi.

Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu'nda bir polis, meslektaşlarına ateş açtı Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu'nda bir polis, meslektaşlarına ateş açtı

Gözaltına alındıktan sonra ifadesi alınan Gül Hatun, TikTok platformunda yayın açarak takipçilerinden gelen hediyeleri nakit olarak hesabına aktardığını söyledi. Savunmasında, yaptıklarının suç olduğunu bilmediğini ifade etti.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Gül Hatun'un 'müstehcenlik' suçunu işlediği belirtilerek 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istendi.