• DOLAR 32,22 %-0.07
  • EURO 34,81 %0.26
  • ALTIN 2.407,36 %0.59
  • BİST100 10.268 %0.20
  • BITCOIN 61.299 %-1.98
  • ETHERIUM 2.966 %-1.78
22°
1 hafta önce Güncel

TOKİ, 33 ilde toplam 391 muhtelif arsayı satışa sundu. İlan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre, açık artırma ile satışa çıkarılacak arsalar şu illerde bulunuyor: Adana, Ağrı, Afyonkarahisar, Aksaray, Antalya, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bursa, Bitlis, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Eskişehir, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Konya, Kocaeli, Malatya, Mersin, Muş, Muğla, Niğde, Samsun, Sakarya, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Uşak ve Yalova.

1 hafta önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in yeni müfredat taslağını sunmasıyla birlikte, üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencileri için sınıfta kalma olasılığı yeniden gündeme geldi. Ayrıca, yeni müfredatla birlikte devamsızlık affının sona ereceği duyuruldu.

1 hafta önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, öğrencilerin ulaşım masraflarını karşılamak için yeni bir proje başlattı. Farklı illerde yaşayan ve eğitim gören öğrenciler için seyahat imkanlarını artıran bu destek, öğrencilerin ailelerine daha kolay bir şekilde ulaşmasını sağlayacak. Ayrıntılar haber detayımızda....

1 hafta önce Güncel

Öğretmenlerin maksimum ek ders ücreti, Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği saatler ve ücretler doğrultusunda hesaplanmaktadır. Temel eğitim ve ortaöğretimde görev yapan bir branş öğretmeninin haftalık olarak 30 saatlik ders, 10 saatlik destekleme ve yetiştirme kursu, ve 10 saatlik dış eğitim faaliyetleri ile birlikte 40 saatlik ek ders alabileceği kabul edilmektedir. İşte detaylar...

1 hafta önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Dragalina'da gerçekleştirilen Karadeniz-Podior Doğal Gaz Boru Hattı Projesi Töreni sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, devletin hizmet etmek için var olduğunu ve bu görevi en verimli şekilde yerine getirmek için gereksiz harcamaları azaltacaklarını ifade etti.

1 hafta önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sapanca'da düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde yaptığı konuşmada ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Enflasyonla mücadelede ek adımların atılacağını belirten Şimşek, bu adımların sonuçlarının yılın ikinci yarısında görülmeye başlanacağını ifade etti. Ayrıca, yaz aylarında enflasyonun hızlı bir şekilde düşeceğini öngördü.

1 hafta önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın'da yaptığı açıklamalarda, yerel yönetimlerde hukukun üstünlüğünü vurgulayarak, kamu kaynaklarının doğru kullanılması gerektiğine dikkat çekti. Tunç, belediye başkanlarının halkın güvenini boşa çıkarmamaları gerektiğini belirtti.

1 hafta önce Güncel

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultay toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Meral Akşener'in tekrardan aday olmayacağını paylaştığı kurultayda 4 aday genel başkanlık için kıyasıya mücadele edecek. Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da yapılacak olan kurultaya seyirci alınmayacağı duyuruldu.

1 hafta önce Güncel

Kredi çekmek isteyenleri doğrudan etkiliyor. TL mevduat faizi ile ticari, ihtiyaç ve konut kredisi faizleri durdu, taşıt kredisi faizleri ise dudak uçuklattı. Merkez Bankası (TCMB) raporu, tüm kredi faizleri ile TL mevduat faizindeki hızlı yükselişin yavaşladığını; bunun dışında da taşıt kredisi faizlerinin son 22 yılın rekorunu kırdığını duyurdu.

1 hafta önce Güncel

CHP grup başkanvekilleri tarafından, TBMM Başkanlığı’na emekliler ve asgari ücretle çalışanlar için bir yasa teklifi sunuldu.