• DOLAR 32,25 %-0.08
  • EURO 35,07 %-0.09
  • ALTIN 2.470,20 %0.16
  • BİST100 10.320 %0.00
  • BITCOIN 65.767 %0.53
  • ETHERIUM 2.940 %-2.07
12°
11 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Anadolu'nun ebedî Türk yurdu olarak kalacağının tarihe kazınmış mührü olan İstanbul'un Fethi'nin 570'inci yıl dönümünü tebrik ediyorum.' dedi.

11 ay önce Güncel

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Fetih başka işgal başkadır. Tıpkı fikrin başka fitnenin başka olduğu gibi. Fetih bir gönül hareketi, bir medeniyet hamulesi, bir muhabbet hususiyetidir" dedi.

11 ay önce Güncel
11 ay önce Güncel

Günümüzde hızla popülerleşen airfryer'lar, Resmi Gazete'deki son kararla gündeme oturdu. Artık ithal edilen en düşük fiyatlı airfryer cihazı bile 100 dolar değerindeymiş gibi vergilendirilme durumuyla karşı karşıya. Bu durum airfryer fiyatlarında kaçınılmaz bir artışı beraberinde getirecek.

11 ay önce Güncel

Özel Bahçeşehir Okulları öğretmenleri, düşük ücretler ve yönetimle yaşadıkları iletişim sorunları nedeniyle eylem ve basın açıklaması gerçekleştirdi. Eyleme, Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası'nın çağrısıyla katılan öğretmenler, maaşlarının azaldığını ve ekonomik zorluklarla karşı karşıya olduklarını dile getirdi.

11 ay önce Güncel

İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, kesin olmayan sonuçlara göre Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazandığı Cumhurbaşkanlığı Seçimi hakkında bir paylaşım yaptı. Paylaşımında muhalefeti eleştiren Ağıralioğlu, muhalif seçmenin umutlarıyla oynanmasının bedelini kimin ödeyeceğini sorguladı. Ayrıca muhalefet liderlerinin seçim sonuçlarını kabullenmeme tutumlarına da değindi.

11 ay önce Güncel

İYİ Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Parti Kurucular Kurulu Üyesi Ethem Baykal, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesinin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e istifa çağrısı yaptı. Baykal, "Sayın Meral Akşener'i istifaya davet ediyorum" ifadesini kullandı.

11 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, yaptığı açıklamalarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uluslararası liderlerle yapacağı görüşmelere ve sürecin nasıl işleyeceğine dair bilgiler verdi.

11 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni kabine için adı geçen yeni isimler, siyasi kulislerde heyecan yaratmış durumda. Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni kabineyi açıklaması bekleniyor.

11 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi olmayan seçim sonuçlarına göre 13. Cumhurbaşkanı olarak görevine devam edecek. Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan, oyların %52,14'ünü alırken, 6'lı masanın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise %47,86'da kalmıştır.