Altılı Masa bugün Temel Karamollaoğlu ev sahipliğinde toplandı.

Millet İttifak'ından yapılan ilk açıklamada 6 Mart Pazartesi günü bir daha toplantı yapacaklarını duyurdular. Millet İttifak cumhurbaşkanı adayı ve geçiş süreci yol haritası ile ilgili ortak anlayışa ulaştıklarını duyurdular.

Halk TV'ye göre cumhurbaşkanı adayı 6 Mart'taki toplantı sonrası açıklanacağı belirtiliyor.

İddialara göre masada sadece Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık için ismi geçti.  Meral Akşener'in masada Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili anketlerin yüksek olmadığını belirterek genel başkanı olduğu İYİ Parti'nin danışma kurullarında Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını tartışmaya açmak istediği belirtiliyor. Diğer yandan diğer genel başkanların Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının kabul edildiği konusunda iddialar ortaya atıldı. Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığında direndiği şeklinde yorumlar yapılmakta.

İYİ PARTİLİ İSİMDEN ŞOK ÇIKIŞ!

İYİ Parti Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, resmi Twitter Hesabından şok çıkış yaptı.

İlk olarak attığı tweette:"Biz bu kutlu yola çıkarken sadece ve sadece milletimize söz verdik,güvendik. And olsun şart olsun milletimizi yanıltmayacağız. Milletimiz ne derse o …" dedi.

21.14'te attığı ve sildiği tweet'te ise "Millet 5 ten büyüktür…"  diyerek neyi kastettiği konusunda kafalarda soru işareti oluşturdu. 

Ekran görüntüsü 2023-03-02 212447

İYİ Parti Kurucular üyesi Yasin Öztürk Twitter hesabında bu tweeti attı: "Apoletlerini sök dedik sana…"