Bugün saat 13.00 civarında Mimasinan Mahallesi'ndeki Batıköy Memurdan Armağan İlkokulu ve Ortaokulu'nda olay meydana geldi. İddialara göre, deprem tatbikatı sırasında okul müdürü E.G., aralarında konuşan 4 öğrenciye müdahale etti ve onları darp etti. Öğrenciler, durumu velilerine bildirdi. Okula gelen Hakan Utanç ile okul müdürü arasında tartışma çıktı ve olay büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu kavgada Utanç, gözünden ve parmaklarından yaralandı. Okula yapılan ihbar üzerine ambulans ve polis çağrıldı. Hakan Utanç ve 4 öğrenci ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavilerin ardından öğrenciler ve velileri, okul müdürü E.G.'den şikayetçi oldu.

Öğrencileri dövdüğü iddia edilen okul müdürü, olayı soran bir veliyi de hastanelik etti. Soruşturma devam ederken okul müdürü gözaltına alındı.

Fenerbahçe'nin yeni yüksek divan kurulu başkanı belli oldu Fenerbahçe'nin yeni yüksek divan kurulu başkanı belli oldu

Olayı anlatan Hakan Utanç, "Sadece 'Bu durum doğru mu' diye sordum. 'Olsa ne olur' dedi. Sonrasında kavga başladı. Kavga sırasında diğer öğretmenlerin de hedefi oldum" dedi.

Öğrencileri dövdüğü iddia edilen okul müdürü hakkında şikayette bulunan İpek Üsta ise, "Çocuğum beni aradı, 'Anne okul müdürü beni dövdü' dedi. Okula gittiğimde diğer çocukları da dövmüş. Nedenini bilmeden keyfi olarak dövmüş. Hastanede 'Sizin veremediğiniz eğitimi, çocuklarınıza ben veriyorum. Döverek' dediği söyleniyor. Bu, eğitim değil, şiddet" şeklinde konuştu.