AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya platformundan açıklamlarda bulundu:

"Bu hafta sonu yapacağımız aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın kararıyla ertelenmiştir" şeklinde konuştu.

Çelik şunları ekledi:

"Ülkemizi her türlü tehditten korumak için mücadelemiz kararlılıkla sürecektir" ifadesinı kullandı.

TBMM'de bu hafta neler görüşülecek? TBMM'de bu hafta neler görüşülecek?

CHP'de bütün faaliyetler iptal

CHP Genel Başkanı Özgür Özel de sosyal medya hesabı üzerinden, yarın ülke genelinde düzenlenecek tüm faaliyetleri iptal ettiklerini paylaştı.

Özel, şu cümlelere yer verdi:

"Bugün yüreğimizi yakan şehit haberleri ve bölgeden gelen endişe verici haberler üzerine yarın Manisa'da yapacağımız aday tanıtım toplantısını iptal ettik. Ayrıca yarın diğer şehirlerimizde yapılacak tüm etkinlikleri de iptal ediyoruz. Merkez Yönetim Kurulumuzu yarın sabah olağanüstü toplantıya çağırdım. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bir kez daha milletimizin başı sağ olsun." dedi.

İyi Parti'nin Antalya çalışmasına iptal kararı

İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partinin yerel seçim programları çerçevesinde yarın ve 14 Ocak Pazar günü Antalya'da gerçekleştireceği istişare kampının iptal edildiğini aktardı:

Zorlu, sosyal medya hesabı üzerinden şu bilgilere yer verdi:

"Bu hafta sonu Antalya'da gerçekleştireceğimiz yerel seçim istişare kampı ve aday tanıtım toplantılarımız şehitlerimiz sebebiyle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in kararı doğrultusunda iptal edilmiştir. Kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyor ve hain terör örgütüyle mücadeledeki kararlılığımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz" ifadelerini paylaştı.