Brezilya'da bir İngilizce öğretmeni, TikTok ve Instagram'da paylaştığı seksi dans videoları ile kısa sürede ilgi odağı haline geldi. Videolar kısa sürede tüm platformlarda yayılınca birlikte video çektiği öğrencilerin aileleri de durumdan rahatsız oldu.

Öğrencilerin İsteğiyle Başladı

Ferreira, dans videolarının ders sırasında öğrencilerinden birinin kendisini dansa davet etmesiyle başladığını belirtti. Öğretmen, bu şekilde derslerini daha kaliteli hale getirip öğrencilerinin dikkatini çekmeyi amaçladığını ifade etti. Ferreira, genç öğrencilerin dikkatlerini sosyal ağlar ve teknolojiden öğretime çevirmenin zor olduğunu bildiğini belirtti ve dans videoları sayesinde onları öğretime yaklaştırabildiğini söyledi.

Velilerden Tepki: Uygunsuz Buldukları için Şikayet Ettiler

MHP'den açıklama geldi: Bahçeli'nin videosundaki gönderme kime? MHP'den açıklama geldi: Bahçeli'nin videosundaki gönderme kime?

Bununla birlikte, velilerin öğretmenin TikTok hesabını uygunsuz bularak şikayet etmeleri sonucu Ferreira'nın görevine son verildiği öne sürüldü. Öğretmen, velilerin öğrencilerle çektiği dans videolarından ziyade, mesai saatleri dışında yaptığı mayolu ve bikinili paylaşımlardan rahatsızlık duyduklarını ve popülerliğinin onları rahatsız ettiğini dile getirdi.