Siyasi liderlerin konuk edildiği ve gençlerin sorular sorduğu YouTube kanalı Babala TV'deki Mevzular Açık Mikrofon programı kimi zaman yaşanan tartışmalarla gündem olmaya devam ediyor.

Dün Youtube üzerinden yayınlanan bölüme Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce konuk oldu. İnce ve gençler arasında kimi zaman yaşanan atışma salondaki tansiyonu yükseltirken, yaşananlar sosyal medyanın başat gündemi oldu.

Gelecek hafta yayınlanacak Mevzular Açık Mikrofon'da ise Sinan Oğan'ın katıldığı bölümün çekimleri esnasında kavga çıktı. Çıkan kavgada salonda bir anda ortalık karıştı.

Yaşanan tartışmayı program moderatörü Oğuzhan Uğur sosyal medya hesabından açıkladı:

''Sinan Oğan bölümü az evvel bitti. 6 saat 20 dakika sürdü. Salonda CHP'liler çoğunluktaydı, HDP'liler ve Ak Parti'liler de vardı. Ancak söylemem gerekiyor, fazlaca Zafer Parti'li de vardı. Oğan hakkında fazla magazin olmaması sebebiyle daha çok vaatler konuşuldu. Ara verdiğimiz esnada Kürt arkadaşlarla Zafer Parti'li arkadaşlar “Ne mutlu Türk’üm diyene” tartışması yaşamışlar… Bağırışlar ve çağırışlar. Haberi alınca hemen sahneye döndüm ve müdahale ettim. Konuyu yine taraflara söz hakkı tanıyarak hızlıca çözdük. Detayları tanıtımda izleyeceksiniz. Ayrıca bir arkadaşımız hafif fenalaştı. Sağlık ekibimiz derhal müdahale etti. Kendini iyi hissedince  arkadaşımızı tekrar salona aldık. Sonuç olarak enteresan bir bölüm oldu. Aksadık ama düşmedik. Kazasız belasız bitirdik çok şükür. Ben tabii yine acayip harikaydım. Tanıtımlar yakında.''