Birkaç ay önce bayilerde sıfır araba bulunamazken, şimdi durum tam tersi. Bayilerin ellerinde çokça sıfır araba bulunmaktadır. Bu durumu değerlendiren otomobil firmaları, sıfır araba almak isteyenlere özel kampanyalarla karşımıza çıkıyor. Araba fiyatlarında yüzde 5, hatta yüzde 10'lara varan indirimler sunuluyor. Daha önce ekstra ücretle satın alınan donanımlar ve aksesuarlar da artık ücretsiz.

Bedelli askerliğe gelecek zam oranı hesaplandı Bedelli askerliğe gelecek zam oranı hesaplandı

Nissan'dan rekor indirim

Nissan'ın Ekim ayı kampanyasında Qashqai ve X-Trail modellerinde 125 bin TL'ye varan indirimler mevcut. Faizsiz kredi imkanıyla birleşen bu indirimler otomobil severler için cazip fırsatlar sunuyor. Qashqai'nin yeni fiyat listesiyle birlikte e-POWER modellerinde de ciddi indirimler mevcut.

Citroen, Opel, Ford ve diğerleri...

Citroen, 2023 model otomobilleri için yüzde 1,99 ve yüzde 1,75'lik faiz avantajıyla dikkat çekiyor. Opel'in Corsa, Astra, Crossland ve diğer modellerinde de cazip ödeme seçenekleri bulunuyor. Özellikle sağlık çalışanları, avukatlar ve öğretmenler gibi meslek gruplarına özel ek indirimlerle karşılaşmak mümkün.

Ford, Fiesta, Focus ve diğer binek modellerinde 300.000 TL, 12 ay vade ve yüzde 1,99 faiz fırsatı sunarken, Renault ve Peugeot da kendi kampanyalarıyla otomobil severlerin karşısına çıkıyor.

Kia'dan cazip faiz oranları

Kia, Picanto, Stonic, Ceed SW ve diğer modellerinde 12 ay vadeyle yüzde 3,29 faiz imkanı sunuyor. Kia Sportage modeli de bu cazip faiz oranıyla dikkat çekiyor.