Samsun'un Atakum ilçesinde yaşanan korkunç bir olayda, Ertuğrul Temiz (39) adlı şahıs, kendisini aldattığını öne sürdüğü sevgilisi Gülcan Güneş'i (44) banyoda tabancayla başından vurarak öldürdü. Cinayetin ardından birlikteliklerinden olan küçük çocuğuyla kaçan Ertuğrul Temiz, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ertuğrul Temiz, sevgilisi Gülcan Güneş ile arasındaki ilişkide yaşanan sorunlar nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ertuğrul Temiz, banyoda bulunan Güneş'i tabancayla başından vurarak öldürdü ve olay yerinden kaçarak küçük çocuğunu da alıp uzaklaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kredi ve indirim müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kredi ve indirim müjdesi!

Şüphelinin ablasını arayarak işlediği cinayeti itiraf etmesi üzerine, olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Evin kapısı itfaiye ekiplerince açılarak yapılan aramada, banyoda Gülcan Güneş'in cansız bedeni bulundu.

Polis ekipleri, olayın ardından hızla harekete geçerek Ertuğrul Temiz'i yakaladı ve gözaltına aldı. Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Şüphelinin, gözaltına alınmadan önce erkek çocuğunu ablasına bıraktığı öğrenildi.