Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile gerçekleştirdiği toplantının detaylarını paylaştı. İnce, bu görüşmenin ardından ittifak iddialarına açıklık getirdi.

Muharrem İnce, tv100'de katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İYİ Parti lideri Meral Akşener ile gerçekleştirdikleri toplantının detaylarını anlatan İnce, bu görüşmenin ardından ittifak iddialarına net bir cevap verdi.

İnce, Akşener ile yapılan görüşmeyi "Sayın Meral Akşener'le ortak bir yanımız var, önce onu linç ettiler sonra beni linç ettiler. Linç edenler de aynı kişiler. Bunları konuştuk, ‘Tekrar görüşürüz’ dedik. Olay bundan ibaret." şeklinde özetledi.

Tiyatro ve sinemanın usta ismi Ayten Gökçer yaşamını yitirdi Tiyatro ve sinemanın usta ismi Ayten Gökçer yaşamını yitirdi

Ayrıca, İnce'nin yerel seçim ittifakı iddialarına yanıtı da merak ediliyordu. İnce, bu konuya da açıklık getirerek, "İş birliği konuşması olmadı ama kaygılarımı ilettim. 2019’da İmamoğlu’nun şansı bugünle kıyasladığımızda daha fazlaydı. Halbuki şimdi fazla olması lazımdı ama bence 2019’da şansı daha fazlaydı." ifadelerini kullandı.