1997 yılında İrlanda'da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda üçüncülük kazanarak Türkiye'nin en büyük başarılarından birine imza atan Şebnem Paker, Milas'taki Kırcağız Ortaokulu'nda müzik öğretmeni olarak göreve başladı.

İmamoğlu ve Yavaş Bu Kez Rakip! Belediyeler Birliği'nde Başkanlık Krizi Çıkar Mı? İmamoğlu ve Yavaş Bu Kez Rakip! Belediyeler Birliği'nde Başkanlık Krizi Çıkar Mı?

Eurovision sahnesinde "Dinle" adlı parçasıyla büyük beğeni toplayan ve üçüncülük elde eden Şebnem Paker, Türkiye'nin Eurovision tarihindeki önemli isimlerinden biri olarak biliniyor. Kariyerine Aydın Doğan Güzel Sanatlar Lisesi'nde Bireysel Ses Eğitimi Öğretmeni olarak devam eden Paker, şimdi de Milas'ta müzik öğretmeni olarak göreve başladı.

Şebnem Paker, Eurovision başarısının ardından müzik kariyerini sonlandırmış ve öğretmenlik alanında da kendini geliştirmiştir. "Dinle" şarkısının beğenilmesinin ve Avrupa'nın dört bir yanından gelen fanatiklerin ilgisinin kendisini şaşırttığını ifade eden Paker, müziğin gücünü ve etkisini vurgulamıştır.

Kırcağız Ortaokulu'nda müzik öğretmeni olarak görev yapmaya başlayan Şebnem Paker, Eurovision sahnesindeki unutulmaz performansıyla Türkiye'nin müzik tarihindeki önemli anılardan birine imza atmış ve şimdi de öğrencilere müzik sevgisini aşılamak için yeni bir sayfa açmış bulunmaktadır.