Ünlü şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, kooperatif dolandırıcılığı suçlamasıyla İstanbul Havalimanı girişinde yapılan bir uygulama noktasında gözaltına alındı. Banu Parlak, Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edilmek üzere işlemleri için gözaltında tutuldu.

Banu Parlak, son dönemde Dilan Polat ile yaşadığı polemik ve iş yerlerine yapılan silahlı saldırılarla gündeme gelmişti. İstanbul Havalimanı'na gitmek üzere yola çıkan Parlak, burada güvenlik kontrolünde GBT (Genel Bilgi Toplama) taraması yapıldı. Bu tarama sırasında Banu Parlak'ın kooperatif dolandırıcılığı suçlamasıyla hakkında arama kararı olduğu tespit edildi.

Başbakana silahlı suikast! Saldırgan yakalandı, Başbakan hastaneye kaldırıldı Başbakana silahlı suikast! Saldırgan yakalandı, Başbakan hastaneye kaldırıldı

Bunun üzerine Banu Parlak, gözaltına alındı ve işlemleri için Gaziosmanpaşa Adliyesi ek hizmet binasına sevk edildi. Öte yandan, Banu Parlak'ın bugün sosyal medya hesabından, Dilan Polat'ın gözaltına alınma anlarına dair görüntüleri alaycı bir şekilde paylaştığı görüldü.