Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesinde, zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu 1 polis memuru şehit oldu. Olay, Karşıyaka Mahallesi'ndeki Çevik Kuvvet yerleşkesinden çıkış yaparken meydana geldi.

Polis memuru Ramazan Kütük yönetimindeki 63 A 0918 plakalı zırhlı araç, sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Bölgedeki diğer polislerin ilk müdahalesinin ardından Kütük, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen polis memuru şehit düştü.

ATM'lerde niye para yok? 500 ve 1000 TL'lik banknotların habercisi mi? ATM'lerde niye para yok? 500 ve 1000 TL'lik banknotların habercisi mi?

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve doktorlarla yapılan görüşmenin ardından gazetecilere açıklama yaptı. Vali Ayhan, bu tür olayların kendilerini derinden üzdüğünü belirterek, şehit olan polis memuruna Allah'tan rahmet diledi. Ayrıca, Emniyet teşkilatına ve şehidin ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.

Kaza hakkında detaylı incelemelerin sürdüğünü belirten Vali Ayhan, aracın ani manevra yapması veya teknik bir arıza sonucu mu devrildiğinin incelendiğini belirtti.