İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde akşam saatlerinde çıkan silahlı çatışmada 5 kişi yaralandı. Olay sonrası bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken, polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor.
İstanbul Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi Bakan Caddesi’nde saat 18.50 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle silahlı çatışma çıktı. Çevrede paniğe neden olan olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Yaralılar hastaneye kaldırıldı
İlk belirlemelere göre çatışmada 5 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı
Polis ekipleri, olayın yaşandığı caddeyi güvenlik şeridiyle kapatarak çevrede geniş çaplı önlem aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları devam ederken, silahlı çatışmaya karışan kişi ya da kişilerin tespitine yönelik soruşturma başlatıldı.




