Muğla'nın Yatağan ilçesinde gerçekleştirilen rüşvet operasyonunda, Anıtlar Müdürlüğü'nde görevli 2 uzmanın yakalandığı ortaya çıktı. Yatağan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma, ilçede devam eden inşaat alanının sit alanı sınırları içinde bulunup bulunmadığına dair hazırlanan rapora olur kararı verilmesi için bir iş insanından 300 bin lira istendiği iddiasına dayanıyor.

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'na bağlı Anıtlar Müdürlüğü'nde Arkeoloji Rapor Düzenleme Uzmanı olarak görevli M.T'nin, iş insanına Menteşe ilçesi Akyol Caddesi üzerinde bekleyeceğini ve daha önceki konuşmalara istinaden 80 bin lirayı alacağını bildirmesi üzerine, operasyon düzenlendi.

Borsa İstanbul Dünya Endekslerini Geride Bırakarak Rekor Kırdı! Peki Devamı Gelecek Mi? Borsa İstanbul Dünya Endekslerini Geride Bırakarak Rekor Kırdı! Peki Devamı Gelecek Mi?

Operasyon sonucunda şüpheli M.T'nin suç üstü yakalanırken, aynı kurumda görev yapan M.Ö. de gözaltına alındı. Ev ve iş yerlerinde yapılan arama sonucunda ele geçirilen delillerle birlikte, şüpheliler jandarmadaki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.