Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, Muhittin Böcek’in savcılığa verdiği ek ifadesinde yer alan beyanlar ile teknik incelemelerin karşılaştırıldığı belirtildi.
Soruşturma kapsamında HTS kayıtları, PTS (Plaka Tanıma Sistemi) verileri ve kamera kayıtlarının incelendiği ifade edildi.
HTS ve Kamera Kayıtları İncelendi
Savcılık tarafından yapılan teknik incelemelerde, 15 Ocak 2024 tarihine ait baz istasyonu ve araç hareket kayıtlarının değerlendirildiği, bazı görüşmeler ve yer değişikliklerinin kayıtlarla uyumlu olduğu iddia edildi.
Ayrıca Böcek’in cep telefonu sinyallerinin belirli adreslerde tespit edildiği ve bazı görüşme trafiğinin dosyaya yansıdığı kaydedildi.
Kuaför ve Danışman Tutuklandı
Soruşturma kapsamında, Muhittin Böcek’e ait olduğu ileri sürülen paraların saklandığı iddia edilen kuaför Özcan S. ile birlikte bazı belediye çalışanlarının da gözaltına alındığı ve bir kısmının tutuklandığı bildirildi.
Belediyeye yönelik yürütülen dosyada sosyal medya sorumlusu Batuhan Ü.’nün de tutuklanan isimler arasında olduğu öğrenildi.
Soruşturma Devam Ediyor
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü, yeni delil ve ifadelerin değerlendirilmeye devam ettiği belirtildi.





