İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2026-2027 eğitim öğretim yılı yerel hedefini “Otokontrol” olarak belirledi. Eğitim süreçlerinde planlı, standart ve sürdürülebilir bir yapı oluşturulması amacıyla öğrenci, veli ve öğretmenlere yönelik içerikler hazırlandı.

4. Kamu Spor Oyunları Gerçekleştirilecek!
4. Kamu Spor Oyunları Gerçekleştirilecek!
İçeriği Görüntüle

İl MEM tarafından hazırlanan içerikler kademelere göre ayrı ayrı düzenlenirken; öğrenciler için etkinlik kitapları ile pano ve afiş serileri, veliler için seminer sunumları ve bilgilendirici broşürler, öğretmenler için ise rehberlik ve saha çalışmalarında kullanılabilecek seminer sunumları ve broşürler yayımlandı.

Çalışmayla öğrencilerin iç disiplin ve otokontrol becerilerinin güçlendirilmesi hedefleniyor. Hazırlanan materyallere İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün resmî web sitesi üzerinden erişilebiliyor.

Tüm materyallere resmî web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz: http://meb.ai/BJcYFq