İzmir / Karşıyaka’da bugün sabaha karşı polis ekiplerinden kaçan bir hafif ticari otomobil, Çiğli’de çamura saplanırken, polisle çıkan arbedede silahla vurulan şüpheli hayatını kaybetti. 
Bülent A. (47), E.A. (38) ve M.K.'nin (46) bulunduğu 35 SR 574 plakalı hafif ticari araç, polisle çıkan kovalama sonucu araçtan inmemekte ısrar edilmesi üzerine polis tabancası ateşlenmiş ve şüphelilerden Bülent A. ağır yaralanmıştı. Bülent A. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
Cenaze, savcı incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İzmir Valiliği yaptığı açıklamada,
“Polis ekipleri, sirenleri açık şekilde Karşıyaka ilçesinden Sasalı mevkisine kadar kovalamaca neticesinde aracı yakalamış, araç içerisinde bulunan şoför E.A. (38) ve arka koltukta oturan M.K. (46) araçtan inmelerini takiben yakalanarak muhafaza altına alınmıştır. Aracın sağ ön yolcu koltuğunda oturan B.A. (47) ise uyarıya rağmen araç kapısı açık şekilde beklemiş, görevli memurun şahsa ellerini göstermesi ve araçtan çıkması yönündeki ikazlarına rağmen ısrarla araçtan inmemiştir. Sağ elini belinin arkasında saklaması sebebiyle görevli memur tarafından muhtemel silahlı saldırı ihtimali göz önünde bulundurularak, havaya bir el uyarı ateşi açılmıştır” dedi.