16 milyon emekli dikkat! Zamda bir ipucu daha! Refah payıyla hesaplandı, emekli maaşı 30 bin liraya dayanacak! 16 milyon emekli dikkat! Zamda bir ipucu daha! Refah payıyla hesaplandı, emekli maaşı 30 bin liraya dayanacak!

2013'te piyasaya sürülen PlayStation 4'ün üç yıl sonraki güncellenmiş sürümü olan PlayStation 4 Pro'yu hatırlayalım. Şimdi görünüyor ki Sony, PlayStation 5'in takviminde de benzer bir yol izleyecek. Bu, oyun dünyası için heyecan verici bir gelişme olabilir.

'Project Trinity' Başlıyor: PlayStation 5 Pro

Heyecanlandıran yeni bilgilere göre, 'Trinity Projesi' olarak bilinen PlayStation 5 Pro'nun 2024'ün Kasım ayında satışa çıkması bekleniyor. Key To Gaming'in aktardığı bilgilere göre bu yeni ve gelişmiş konsol, 2022'nin başından bu yana geliştiriliyor ve bu yılın Kasım ayında geliştirici kitlerinin dağıtılması planlanıyor.

Teknik Detaylara Genel Bakış

PlayStation 5 Pro hakkında ortaya çıkan teknik detaylar da oldukça ilgi çekici. Dedikodulara göre, PlayStation 5 Pro'da 18.000 MT/s hızında bellek ve 30 WGP (işlemci) bulunacak. Ayrıca PlayStation 5 Pro, gelişmiş FPS ve 4K çözünürlükte daha yüksek FPS kararlılık performansı, 8K performans modu ve hızlandırılmış ışın izleme gibi performans hedefleriyle oyuncuları etkilemeyi planlıyor.

Çıkış Tarihi ve Gelecekteki Beklentiler

PlayStation 5 Pro'nun hedeflenen çıkış tarihi 2024'ün Kasım ayı. Eğer bu bilgiler doğruysa, önümüzdeki yılın büyük etkinliklerinde bu yeni konsolun tanıtımını görme ihtimalimiz oldukça yüksek. Çıkışın ardından Sony'nin, sonraki adım olan PlayStation 6'nın geliştirilmesine odaklanacağı da söyleniyor.