Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Mustafa Karasu, CHP ve DEM'in ittifaka devam etmesi gerektiği emrini verdi.


Terörist Karasu'nun açıklama yaptığı görüntülerde, "İttifakı kötüleyen anlayışlar Kürtlerin dostu olamaz" sözleri dikkat çekti.
 

Milyonlarca Kürt vatandaşları tehdit eden PKK elebaşlarından Mustafa Karasu, "Özellikle de Kürtlerin dikkat etmesi gerekiyor. İttifak konusunda hassaslık şart. En çok da Kürtler." şeklinde konuştu.


DEM'in İstanbul, Ankara ve İzmir için kolları sıvamasının ardından servis edilen Karasu'nun videosunda, "İttifaklarını güçlendirerek, var olan ittifaklara sahiplenerek, ittifaklara değer vererek bu mücadele yürütmek gerekiyor" ifadeleri gündem oldu.
 

İşte teröristbaşı Mustafa Karasu'nun DEM ve CHP'ye yaptığı çağrı;

Bakan Tekin: "Mülakatla Alınacak Meslek Sadece Öğretmenlik Olmalı" Bakan Tekin: "Mülakatla Alınacak Meslek Sadece Öğretmenlik Olmalı"

Türkiye demokrasi güçleriyle ittifak için olmak, onlarla birlikte hareket etmek çok önemli. Kürt sorununun çözümünün buradan geçtiği bilinmeli. Bu bakımdan Kürtler uzun süredir, özellikle önder Apo'nun perspektifi çerçevesinde sosyalist güçlerle demokrasiden çıkarı olan toplumsal kesimlerle hep ittifak kurdu. Yakın zamanda Emek ve Özgürlük İttifakı kuruldu. Bunlara sahip çıkmak lazım. demokratikleşmenin gelişi bir de böyle olacak. Demokratik güçler ve sosyalistlerle ittifak yapılarak, Kürtlerin ve Alevilerin ortak tutumuyla ittifakıyla demokrasi mücadelesi gelişecek. Bu seçimlerde de bunlara dikkat etmek gerekiyor. İttifaklarını güçlendirerek, var olan ittifaklara sahiplenerek, ittifaklara değer vererek bu mücadele yürütmek gerekiyor. Özellikle de Kürtlerin dikkat etmesi gerekiyor. İttifak konusunda hassaslık şart. En çok da Kürtler. Kürtler ittifakları kötüleyenleri dinlememeli. İttifakları kötüleyen anlayışlar Kürt dostu değildir.