Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan yazılı açıklamada 9 Temmuz tarihinde Pençe-Şimşek Harekâtı bölgesinde teröristlerin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan  P.Söz. Er Hasan Taş ve P.Söz. Er Furkan Günergök kurtarılamayarak şehit oldu.

Kamuya  5.196 temizlik görevlisi alınacak! Başvurular başladı... Kamuya 5.196 temizlik görevlisi alınacak! Başvurular başladı...

Milli Savunma Bakanlığının yazılı açıklaması:

"Pençe-Şimşek Harekâtı bölgesinde 9 Temmuz 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu kahraman silah arkadaşlarımız P.Söz. Er Hasan Taş ve P.Söz. Er Furkan Günergök ağır yaralanarak derhal hastaneye sevk edilmiş ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

F0nK2JcWcAMqkMh

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi