Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte, pasaport harçlarına yüzde 50 oranında artış yapıldı. Yeni tarifelere göre, 6 aya kadar geçerli olan pasaport için harç tutarı bin 34 lira 50 kuruş olarak belirlendi. 1 yıla kadar geçerli olan pasaportun harcı bin 512 lira 45 kuruş olarak güncellendi. 2 yıllık pasaport harcı ise 2 bin 469 lira 15 kuruş oldu. 3 yıla kadar geçerli olan pasaport için ise harç miktarı 3 bin 507 lira 75 kuruş olarak belirlendi.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte, pasaport harçlarına yüzde 50 oranında bir artış gerçekleşti. Yeni tarifelere göre, pasaport süresine bağlı olarak farklı harç miktarları belirlendi. Bu artışla birlikte, en uygun pasaport harcı bin 304 lira 50 kuruş olarak güncellendi. 

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi

MHP'den TikTok'a Sert Tepki: Türk Aile Kültürüne Uygun Değil! Kapatılmalı MHP'den TikTok'a Sert Tepki: Türk Aile Kültürüne Uygun Değil! Kapatılmalı