Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya fenomeni Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gündeme gelen diğer çiftlerden biri olan Özlem ve Tayyar Öz çifti hakkında soruşturma başlattı. Güzellik merkezleri ve klinikleri ile bilinen çift, medyanın da dikkatini çekti.

Gazeteci Fatih Portakal, soruşturmayı canlı yayında duyurarak çiftin gerçek soyadını ortaya çıkardı. Portakal'ın verdiği bilgiye göre, Tayyar Bey'in asıl soyadı "Özsefil" imiş. Ancak sosyal medya platformlarına bu soyadıyla giremeyeceğini düşünen Tayyar Bey, soyadını "Öz" olarak değiştirmiş.

Özgür Özel'den Belediye Başkanlarına Uyarı! "Nokta Koysanız Herkesin Haberi Oluyor" Özgür Özel'den Belediye Başkanlarına Uyarı! "Nokta Koysanız Herkesin Haberi Oluyor"

Fatih Portakal, konuşmasında ilginç bir detayı da paylaşarak, "Sosyal medyaya girerken Özsefil soyadıyla giremezsin demişler, o da soyadını Öz olarak değiştirmiş. Enteresan bir şey sefillikten zenginliğe giden... Sefilin de sefili aslında özsefil yani" ifadelerini kullandı.

Özlem-Tayyar Öz çiftinin gerçek soyadının ortaya çıkması, sosyal medyada ve kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Soruşturmanın detayları merakla beklenirken, çiftin soyadı değişikliği ve bu duruma ilişkin gelecek tepkiler kamuoyu tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor.