Bakan Özhaseki, 1994 yılında başladıkları belediyecilik faaliyetlerini yüksek standartlar, belirli prensiplere uygunluk ve önemli projelerle geliştirdiklerini vurgulayarak, bu süreçte ortaya koydukları başarıları dile getirdi.

Cumartesi gününe dikkat çeken Bakan Özhaseki, İstanbul'un depreme hazırlığı için önemli müjdelerin paylaşılacağı bir programa atıfta bulundu. Bu kapsamda ekonomik kampanyalar, rezerv alanlar, sosyal konut projeleri ve kentsel dönüşüm yasasına odaklandıklarını belirtti. İstanbul'daki deprem riskine karşı alınacak önlemlerle ilgili detayları Cumartesi günü açıklayacaklarını söyleyerek, bu adımların şehri depreme karşı daha güvenli hale getireceğine inandıklarını ifade etti.

YSK Başkanı 31 Mart seçimlerin kesin sonuçlarını açıkladı YSK Başkanı 31 Mart seçimlerin kesin sonuçlarını açıkladı

Bakan Özhaseki, konuşmasında ayrıca son 70 yılda yaşanan göç dalgası ve büyükşehirlere olan yoğun talebe dikkat çekerek, 1994 öncesindeki belediyecilik anlayışının ideolojik temellere dayandığını, ancak 1994'ten itibaren uygulanan yüksek standartlar ve prensiplere dayalı hizmetlerle bu alanın daha etkili bir şekilde yönetildiğini belirtti.