Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Özel, görüntülerin 2019 yılına ait olduğunu belirterek, AK Parti'li bir avukatın görüntüleri almış ve para karşılığı CHP'ye verdiğini iddia ettiğini ifade etti. Ancak Özel, paranın geldiği ve verildiği yerlerin belli olduğunu ve alınan binanın da net bir şekilde ortaya çıktığını dile getirdi.

CHP Genel Başkanı, geçmişte olduğu gibi bu sefer de manipülatif bir video ile karşı karşıya kaldıklarını belirtti. Özel, videonun geçmişe dönük olduğunu ve İstanbul il binasının satın alımı sürecinde çekildiğini söyledi. Ayrıca, bu video üzerinden yapılan iddiaların gerçek dışı olduğunu ve manipülasyona dayandığını vurguladı.

ATM'lerde niye para yok? 500 ve 1000 TL'lik banknotların habercisi mi? ATM'lerde niye para yok? 500 ve 1000 TL'lik banknotların habercisi mi?

Özgür Özel'in açıklamaları, seçim atmosferinin yoğun olduğu bir dönemde yapıldı. Özel, seçim sürecinde vatandaşlardan destek isteyerek, CHP'nin Isparta ve ilçe adaylarını tanıttı. Konuşmasında, emeklilerin maaşlarında yaşanan düşüşü ve kadın işsizliğini de ele aldı. Ayrıca gençlere yönelik de mesajlar verdi ve Türkiye'de kalmaları için çaba harcadıklarını ifade etti.