CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Sabah gazetesine verdiği röportaj, siyaset arenasında önemli yankı uyandırdı. Özel, gelecek cumhurbaşkanlığı seçimlerine dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken, partisinin stratejisini ve gelecek planlarını da aktardı.

Özgür Özel'in röportajda öne çıkan ifadeleri şöyle:

Çeyizden Mobilyaya Satışlara Taksit Sınırı Çeyizden Mobilyaya Satışlara Taksit Sınırı

Özel, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu gibi partinin önemli isimlerinin olduğunu ve birçok yeni figürün de parladığını belirterek, gelecek için en iyi takımı kurmanın önemli olduğunu vurguladı.

Şu anda takımda iki forvet var... Biri Mansur Yavaş, diğeri Ekrem İmamoğlu... Ama birçok yeni figür de parlıyor. Bu isimlerden en iyi takımı kurmak önemli.

Maçın son dakikasında bir penaltı kazanıldığında, teknik direktör, 'Bırakın ben atacağım' demez... En formda oyuncusuna attırır. Belediye başkanlarımız kendi aralarında çok iyi işler yapacaklar...

Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda ise, günü geldiğinde partisinin bir üyesinin aday olacağını ifade etti ve "Türkiye'de hepimize yetecek, hizmet edebilecek birçok mevki var" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile olan ilişkisine değinen Özel, ikisi arasında tam anlamıyla bir kardeşlik ve arkadaşlık hukuku olduğunu belirtti. Aynı hedefe inandıklarını ve Atatürk'ün partisini Cumhuriyet'in ikinci yüzyılında iktidar yapma konusunda sorumluluk ve fedakarlık bilinciyle hareket ettiklerini ifade etti.

CHP lideri, ayrıca Ramazan Bayramı için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı arayacağını ve sert muhalefet yapacaklarını ancak nezaket ve makamlara saygıyı asla ihmal etmeyeceklerini söyledi.