Bitcoin'in Fiyatı Düşmeye Devam Ediyor! Analistler Uyarıyor Bitcoin'in Fiyatı Düşmeye Devam Ediyor! Analistler Uyarıyor

Özcan Deniz 28 Ekim Cumartesi akşamında Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak Kıbrıs' ta konser verdi. Konserde Özcan Deniz'in Cumhuriyet bayramını kutlamadığı ve 100. yıl marşını söylemediği iddiaları ortaya atıldı. Sanatçı 100. yıl marşını söylemediği ve Cumhuriyet bayramını kutlamadığı için dinleyiciler tarafından çatal ve bıçaklarla masaya vurularak protesto edildi.

Özcan Deniz cumartesi akşamı Kıbrıs'ta sahneye çıktı. Konserde olan bazı seyirciler Özcan Deniz' in konserin başında 29 Ekim'le ilgili konuştuğunu sadece konserin sonunda 100. Yıl Marşı'nı okumadığı için seyirciler tarafından yuhalandığını söylediler.

Özcan Deniz konser sonunda marş söyleyerek kutlama yapmadığı iddiasıyla seyirciler tarafından yuhalanarak çatal ve bıçaklarla protesto edildi. Protestonun görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Konser aldığı sahneden ayrılan sanatçının ardından seyirciler 100. yıl marşını söylediklerini ve Özcan Deniz' in marşa eşlik etmediğini belirttiler. Konserde olan seyircilerden bazıları da Özcan Deniz'in konserin başında Cumhuriyet Bayramı'yla ilgili konuşma yaptığını ancak konser sonunda seyircilerin marş söyleyerek çağırmasına rağmen yeniden sahneye çıkmadığını belirtti. Özcan Deniz ise hakkındaki iddialarla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.