Mayıs ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? TCKN ödeme listesi Mayıs ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? TCKN ödeme listesi

Bolu'nun Mengen ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ilçe Milli Eğitim Müdürü ve Nüfus Müdürlüğü şefi yaralandı. Kazada bulunanlar arasında yer alan otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Olayda yaralananlar, hemen sağlık ekipleri tarafından müdahale edilerek hastaneye kaldırıldı.

Bolu'nun Mengen ilçesinde, Ankara ile Zonguldak'ı birbirine bağlayan D-750 kara yolunda, Eskiçağa köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında otomobil takla attı. Kazada bulunan aracın sürücüsü Semih Beyhan'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı ve takla attı.

Araç içerisinde bulunan Mengen ilçe Milli Eğitim Müdürü Salih Celepci ve İlçe Nüfus Müdürlüğü şefi Fatih Gencer yaralandı. Kazanın hemen ardından olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, acil olarak Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne sevk edildi.

Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı ve olayla ilgili olarak bilgi almak üzere polis tarafından sürücü ve diğer kazazedelerle görüşmeler yapıldı.