Osmaniye'de bir işyerine icra memurlarıyla haciz işlemi gerçekleştiren polis memuru, çıkan tartışmada tabancayla bacağından vurularak yaralandı.

Alibeyli Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bulunan bir işyerine icra memurları tarafından haciz işlemi yapılması sırasında, işyeri sahibi ve çalışanları arasında tartışma başladı.

Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine olay yerine çağrılan polis ekipleri de müdahalede bulundu. Ancak, yaşanan arbede sırasında polis memuru M.K. (34), bir kişi tarafından tabancayla bacağından vuruldu.

Yaralı polis memuru, hemen olay yerine gelen ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan memurun sağlık durumuyla ilgili henüz detaylı bilgi paylaşılmadı.

Eşinin cebinden izinsiz para alan yandı! Yargıtay'dan emsal karar Eşinin cebinden izinsiz para alan yandı! Yargıtay'dan emsal karar

Olayla ilgili olarak ise 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Emniyet birimleri, olayın ardındaki nedenleri ve şüphelinin motivasyonunu belirlemek üzere soruşturmayı sürdürüyor.