Bir zamanlar İbo Show'da çıkıp dansı ile ünlü olmuş bir oryantal olan Didem Kınalı'dan şok açıklamalar geldi. İbrahim Tatlıses'in ünlü ettiği Oryantal Didem, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

CHP Genel Başkanı Özel, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi CHP Genel Başkanı Özel, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi

646c4da2ae1050cf5f40e92b

Didem Kınalı, sağlık durumu ile ilgili bilgiler verdi. Şeker hastalığı ve kalçasında erime olduğunu belirten Didem Kınalı yaklaşık 24 senedir bu mesleği yaptığını belirtti. Didem Kınalı: "Bugünlerde biraz başım dönüyor onun haricinde gayet iyiyim. Bugün son dansım, çok önceden alınmış bir sahneydi, bugün itibarıyla oryantelliğe veda ediyorum. 24 senedir sahnelerdeydim. Sahneleri bırakma diyenler artık bana küfür ediyormuş gibi geliyor. Ağazlarına şak diye vurasım geliyor. Kalça kemiğimde erime başladı, yüksek şekerim var, biliyorsunuz uzun vadede bazı zararları da oluyor bu mesleğin" diyerek oryantal yapmayı bıraktığı açıkladı. Şarkıcı olmaya atılan Didem Kınalı, seneler önce İbrahim Tatlıses'ten destek alamadığı için yakınmıştı da.

6460d352ae1050cf5f4092d3

Eskiden oryantal yapamayacağına dair eleştiriler gelmesine rağmen oryantel yapabildiğini belirterek şimdi de şarkı söyleyemez eleştirileri aldığını belirten Didem Kınalı, "Eskiden İbo Show'u bırakmazsan seni öldürürüm diye tehditler alıyordum şimdi de aynı dönemden geçiyorum, ölüm tehdidi haricinde demedikleri şey kalmadı" diyerek de bomba açıklamalarda bulunmuş oldu.

6460d352ae1050cf5f4092d6