Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki Şehit Halil Kanat Lisesi'nin önünde okul müdürü Aziz Tur, bir saldırı sonucu yaralandı. 

İddiaya göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs, 3 gün önce okul çevresinde öğrencileri rahatsız ettiği gerekçesiyle okul müdürü Aziz Tur tarafından uyarılarak uzaklaştırıldı.

Ancak 3 gün sonra, aynı kişi okulun önüne geri döndü ve elinde demir malzeme bulunan şüpheli, müdür Aziz Tur'a saldırdı. Saldırı sonucunda müdür Tur'un başı ve vücudunun çeşitli bölgeleri yaralandı.

Birecik Belediye Başkanı ve meclis üyeleri DEM Parti'den istifa etti Birecik Belediye Başkanı ve meclis üyeleri DEM Parti'den istifa etti

Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, müdür Tur'u aldı ve acil bir şekilde hastaneye sevk etti. Müdür Aziz Tur, hastanede tedavi altına alındı.

Şanlıurfa Valiliği, şüphelinin kimliğinin tespit edildiğini ve yakalanması için çalışmaların devam ettiğini açıkladı. Olayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor. Okul müdürünün sağlık durumu hakkında ise detaylı bilgiler verilmedi.