Personel Genel Müdürü Bülent Çiftci imzasıyla yayımlanan Resmi Yazı'ya göre, okul müdürleri ve müdür yardımcıları, yaklaşan bayram tatilinden tam olarak yararlanamayacaklar. İlgili yazıda, 8 Nisan Pazartesi günü tam gün ve 9 Nisan Salı günü yarım gün olmak üzere, okullarda asgari seviyede personelin bulunması gerektiği belirtildi.

Bilindiği üzere bayram tatili 9 güne çıkarıldı. Buna göre kamu kurumlarında görev yapan memurlara 1.5 gün idari izin verildi.

Lakin okul müdür ve müdür yardımcılarından en az biri 8 Nisan günü tam gün ve 9 Nisan günü öğleden önce okulda bulunmak durumunda kalacaklar.

Spor kulübünde iğrenç olay! Antrenör tutuklandı Spor kulübünde iğrenç olay! Antrenör tutuklandı

İşte o yazı:


İlgi : Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğünün 19.03.2024 tarihli ve E-66836956-010.07-216558 sayılı yazısı.

Kurum yöneticileri tarafından gerekli tedbirler alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanların 8 Nisan Pazartesi günü tam gün, 9 Nisan Salı günü ise yarım gün idari izinli sayılmalarına ilişkin İlgi yazının bir örneği Ek'te gönderilmiştir.