MEB Öğretmenlere yeni eğitim semineri verecek! İşte detaylar... MEB Öğretmenlere yeni eğitim semineri verecek! İşte detaylar...

Öğretmenler için IQVET-III Programı kapsamında Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından fonlanan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının hibe yöneticisi olduğu TREESP2.1.IQVETIII/P-03/42 sözleşme numaralı "Mersin İlinde İş Dünyasının Değişen İhtiyaçlarının Mesleki Eğitimin Entegrasyonu ile Karşılanması Projesi" başvuruları MEBBİS üzerinden başladı.

Proje ile ilgili yapılan resmi açıklamada:

"IQVET-III Programı kapsamında Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından fonlanan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının hibe yöneticisi olduğu Mersin İlinde İş Dünyasının Değişen İhtiyaçlarının Mesleki Eğitimin Entegrasyonu ile Karşılanması Projesi (Sözleşme No:TREESP2.1.IQVETIII/P-03/42) Odamız Mersin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülmektedir. Bahse konu projemiz kapsamında elektrik, elektronik ve endüstriyel otomasyon alanında meslek öğretmenlerimizin ve özel sektörün uygulamalı eğitim ihtiyacını karşılamaya yönelik altyapı ile donatılan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Sektörel Yetkinlik Geliştirme Merkezi’nde elektrik, elektronik ve endüstriyel otomasyon teknolojileri alanlarında çalışan teknik personellere (ara eleman, tekniker, mühendis vb.) yönelik eğitim faaliyetleri düzenlenecektir." denildi.

gorsel223-CFZm