Milli Eğitim Bakalığı Personel Genel Müdürlüğünden bir ilimize yollanan görüş yazısındai bir öğretmenin bir hafta içerisinde ne kadar ders ve DYK alabileceğinin sınırını çizmiş bulunuyor. İşte detaylar...

Tüm öğretmenleri ilgilendiriyor! MEB'den görüş yazısı. 30 saat ders ve 10 saat DYK alan öğretmen başka kurs açabilir mi? Tüm öğretmenleri ilgilendiriyor! MEB'den görüş yazısı. 30 saat ders ve 10 saat DYK alan öğretmen başka kurs açabilir mi?

Tüm öğretmenleri ilgilendiren resmi yazı... MEBİM'den "İdari izinde DYK ücreti ödenir mi?" sorusuna cevap! Tüm öğretmenleri ilgilendiren resmi yazı... MEBİM'den "İdari izinde DYK ücreti ödenir mi?" sorusuna cevap!

Tüm yönetici ve öğretmenleri ilgilendiriyor! İşte MEB'den seçim tatilinde "ek ders ücreti" ödenmesi hakkında resmi yazı Tüm yönetici ve öğretmenleri ilgilendiriyor! İşte MEB'den seçim tatilinde "ek ders ücreti" ödenmesi hakkında resmi yazı

Her öğretmeni ilgilendiren "Ek Ders Ücreti" ile ilgili yeni görüş yazısı geldi! Her öğretmeni ilgilendiren "Ek Ders Ücreti" ile ilgili yeni görüş yazısı geldi!

mebyeni1-2

İşte o resmi yazı ve sonuç:

Eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Mehmet Şimşek'i Uyardı! "Ciddi Öfke ve Kızgınlık Var" Eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Mehmet Şimşek'i Uyardı! "Ciddi Öfke ve Kızgınlık Var"

yoretmenlere_Haftalk_Ders__DYK_Kay_Saat_Verilebilir_31.10.2022