Yemek Sepeti bu projeyi birçok fırsat ve avantajla taçlandırıyor. Hoş Geldin Bonusu olarak 8.000 TL, arkadaşınızı getirirseniz kişi başı 4.000 TL bonus ve özellikle kadın kuryeler için ücretsiz ekipman desteği gibi birçok avantaj sunuluyor.

Yemek Sepeti'nin bu yeni adımı, hem istihdamın artırılması hem de karbon ayak izini azaltma politikası doğrultusunda gerçekleşiyor. 1 km ve altı mesafede olan siparişler artık yaya kuryeler tarafından teslim edilecek. Özellikle öğrenciler bu hizmette ön plana çıkarken, kadın kuryelere de ek destekler sunulacak.

Kuryeler Ne Kadar Kazanacak?

Yemek Sepeti, kuryelere sipariş ve mesafe başına farklı kazançlar ve haftalık bonuslar sunuyor. İlk paket için 45 TL, çoklu siparişlerde ise ikinci paket ve sonrası için 31 TL gibi rakamlarla yaya kurye olmak oldukça cazip hale getirilmiş.

Ekstra Haftalık Bonuslar

  • 150-179 paket: 300 TL
  • 180-209 paket: 650 TL
  • 210-239 paket: 750 TL
  • 240-269 paket: 1.000 TL
  • 270-299 paket: 1.500 TL
  • 300+ paket: 2.000 TL

Ayrıca, kuryeler Bimasraf muhasebe uygulaması ile fatura ve gelir-gider takibi yapabilir, şirket kuruluş işlemleri için de destek alabilirler.

40 İlde Nerede Başladı?

Başvuruların alındığı iller arasında İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerin yanı sıra, Nevşehir, Osmaniye, Zonguldak gibi farklı iller de yer alıyor.

Yok Artık Dedirten Olay: Çobana Mülakat Yapmışlar! İşsiz Gençlerin Mağduriyeti TBMM Gündeminde! Yok Artık Dedirten Olay: Çobana Mülakat Yapmışlar! İşsiz Gençlerin Mağduriyeti TBMM Gündeminde!

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Eğer bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız, başvurularınızı "https://yemeksepetiexpress.com/" adresi üzerinden yapabilirsiniz.

Çevreye Duyarlı, Öğrencilere Fırsat

Bu proje sadece öğrencilere part-time iş imkanı sağlamıyor, aynı zamanda çevreye de katkıda bulunuyor. 1 km ve daha kısa mesafedeki siparişler yaya kurye ile teslim edileceği için karbon ayak izi de önemli ölçüde azalacak.