Yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezlerinden biri haline gelen O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının heyecanı dorukta. Peki, bu özel programda jüri koltuklarını kimler dolduracak, hangi ünlüler yarışacak?

Diyanet, 'Suudi Arabistan'da makam aracı' iddiasını yalanladı Diyanet, 'Suudi Arabistan'da makam aracı' iddiasını yalanladı

27 Aralık'ta TV8'in Maltepe Stüdyosu'nda çekilecek olan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı için jüri koltukları Meryem Uzerli, Ebru Gündeş ve Murat Boz ile doldurulacak. Programın sunuculuğunu ise bu kez Beyazıt Öztürk üstlenecek ve Acun Ilıcalı'nın yerine yarışmayı yönetecek.

Ünlü isimlerin şarkılarıyla renklendireceği yarışmada, Kerem Alışık, Enis Arıkan, Ceren Karakoç, Evrim Alasya, Sarp-Bengi Apak, İbrahim Büyükak, Yasemin Sakallıoğlu, Gupse Özay, Onur Gürçay, Esra Ruşan, Hazal Türesan, Buse Meral, Doğu Demirkol, Özge Özacar, Özgü Kaya ve Devrim Özkan gibi isimler sahne alacak.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı, izleyicilere eğlence dolu bir gece vadediyor. Unutulmaz performanslar ve ünlülerin yarışmasıyla dolu bu özel gecede kim birinci olacak, hangi jüri üyesi en çok ses getirecek, merakla bekleniyor. Yılbaşı gecesinin vazgeçilmezi O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programını kaçırmayın!