Garanti Bankası, 10 Temmuz – 10 Ağustos tarihinde ilk defa Garanti BBVA’lı olan ve ELEKTRIK promosyon kodunu uygulamaya giren vatandaşların ilk elektrik faturasını geri ödeyecek.

Vatandaşlar, Garanti Bankası'na müşteri olduklarında gereken promosyon kodunu girdikten sonra, ilk faturayı manuel ödediğinde en fazla 250 TL olmak kaydıyla faturanın yarısı banka tarafından geri ödeyecek.

Vatandaşlar, aynı koşulu sağladıktan sonra otomatik ödeme talimatına verdiği takdirde tam 400 liralık geri ödeme sağlayacak.

Bankadan yapılan açıklamada:

A101 8-13 Ekim Kataloğu: Sıvı yağ, süt, peynir, yoğurt, tereyağı, köfte, sucuk, salça, çay ve daha fazlası indirimde! A101 8-13 Ekim Kataloğu: Sıvı yağ, süt, peynir, yoğurt, tereyağı, köfte, sucuk, salça, çay ve daha fazlası indirimde!

"Kampanya koşulunu sağlayan müşterilerimiz, ilk elektrik faturasını manuel ödedikleri takdirde maksimum 250 TL koşulu ile fatura tutarının %50’siniotomatik ödeme talimatı verdikleri takdirde maksimum 400 TL koşulu ile fatura tutarının tamamını vadesiz TL hesaplarına ya da Garanti BBVA kredi kartlarına ödül olarak iade alacaktır." denildi.

10 Temmuz – 10 Ağustos tarihinde ilk defa Garanti BBVA’lı olan ve ELEKTRIK promosyon kodunu uygulamaya giren bireysel müşteri olan vatandaşlar 11 Eylül 2023 tarihine kadar Garanti BBVA Mobil üzerinden vadesiz hesap veya kredi kartlarından biriyle elektrik ödemesi yaparak faydalanabiliyor.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamada 

  • "Fatura ödemesi hesaptan yapıldıysa ödül yüklemesi Vadesiz TL mevduat hesabına yapılacak, Garanti BBVA kredi kartından yapıldıysa Garanti BBVA kredi kartı ekstresine yansıtılacaktır. Ödül yükleme işleminden müşterimiz manuel ödediğinde maksimum 250 TL, otomatik ödeme yöntemi ile ödediğinde maksimum 400 TL kazanabilecektir." denildi.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi