Nevşehir'de bir okulda yaşanan olayda, ders arasında şakalaşan iki öğrenciden birisinin bıçakla yaralanması sonucu çıkan olaylar okulu sarsarken, olaya müdahale etmek isteyen veliler arasında kavga çıktı.

Öğrenciler arasında başlayan şakalaşmanın kontrolden çıkması sonucu, bir öğrenci cebindeki bıçağı çıkarınca diğer öğrenci elinden yaralandı. Yaralanan öğrenci, okul idaresine başvurarak gerekli yardımı talep etti. Bir öğretmen tarafından Nevşehir Devlet Hastanesine götürülen öğrencinin tedavisi yapıldı.

Olayın duyulması üzerine okula gelen öğrenci velileri arasında, yaşanan olayın etkisiyle kavga çıktı. Okul bahçesindeki kavga polis müdahalesiyle sona erdi. Ancak, polis müdahalesinin yetersiz kalması üzerine takviye ekipler istendi. Takviye polis ekiplerinin müdahalesiyle kavga sonlanırken, kavga eden taraflar da gözaltına alındı.

Yeni Anayasa için 2 ayrı tur! Muhalefetin eleştirdiği 'partili cumhurbaşkanı' tartışmaya açılabilir Yeni Anayasa için 2 ayrı tur! Muhalefetin eleştirdiği 'partili cumhurbaşkanı' tartışmaya açılabilir

Yaşanan olaylar üzerine, hem öğrenciler arasındaki şakalaşmanın hem de veliler arasındaki kavganın detaylı bir soruşturması başlatıldı.