Nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar için Halkbank'tan müjdeli bir haber geldi. Banka, ihtiyaç kredisi kampanyasında limiti 150 bin TL'ye yükselterek düşük taksitlerle kredi verme olanağı sağlıyor.

Halkbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yüksek bir finansal destek sunuyor. Eski 70 bin TL'lik limiti aşarak 150 bin TL'ye çıkaran banka, düşük taksit seçenekleriyle vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Halkbank’tan ABD’deki ikinci davaya ilişkin açıklama Halkbank’tan ABD’deki ikinci davaya ilişkin açıklama

Halkbank'a başvuruda bulunmak isteyenler, banka şubelerini tercih edebilirler. Başvuru sürecinde vade seçenekleri ise ihtiyaca göre esneklik gösteriyor.

 Kredi başvurularında vade seçenekleri, kredi miktarına bağlı olarak değişiyor. 100 bin TL üzeri krediler için maksimum 12 ay vade, 50 bin TL'ye kadar olan krediler için 36 aya kadar vade, 50 bin ile 100 bin TL arasındaki krediler için ise 24 ay vade imkanı bulunuyor.

Halkbank'ın sunduğu 150 bin TL'lik kredi için uygulanan faiz oranı %4,09 olarak belirlendi. Bu kredi için 12 ay vade ile yapılan başvurularda aylık taksit 17.227,72 TL, toplam geri ödeme ise 206.732,64 TL olarak hesaplanıyor.