Muş'un Varto ilçesinde yaşanan dehşet verici bir olayda, Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki P.A. ile aynı yaştaki Z.T. adlı iki kız çocuğunun cansız bedenleri, P.A.'nın babasına ait metruk evde ipte asılı halde bulundu. Olayın duyulması üzerine aileler, sinir krizi geçirdi.

Altın ve Dövizde Patlama Olacak! İslam Memiş'in Sözleri Herkesi Şaşırttı Altın ve Dövizde Patlama Olacak! İslam Memiş'in Sözleri Herkesi Şaşırttı

Kan donduran olay, Muş'un Varto ilçesine bağlı Kültür Mahallesi'nde gerçekleşti. Akşam olmasına rağmen evlerine gitmeyen P.A. ve Z.T.'yi arayan yakınları, tüyler ürperten bir manzarayla karşılaştı. P.A.'nın babasına ait metruk evde, iki genç kızın cansız bedeni ipte asılı halde bulundu.

Screenshot 91 C06X

Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, yapılan incelemede her iki çocuğun da yaşamını yitirdiğini belirledi. Cesetler, Varto Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldıktan sonra Muş Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yakınları, olayın şokunu yaşarken, polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. İki genç kızın intihar nedeni ve olayın perde arkası araştırılıyor.