İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Murat Kurum, programda yaptığı konuşmada, geçtiğimiz günlerde AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay’ın aday tanıtım etkinliği sırasında gerçekleşen silahlı saldırıyı kınayarak başladı. Ayrıca, trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'ya da rahmet diledi.

Dijital Telif Yasası İçin Kritik Görüşme Tarihi Belli Oldu Dijital Telif Yasası İçin Kritik Görüşme Tarihi Belli Oldu

Kurum, "Bu menfur saldırıda ağır yaralanan kardeşimize Rabbimizden acil şifalar diliyoruz. Kendisinin güzel haberlerini tüm teşkilatımızla birlikte bekliyoruz, Cenab-ı Allah’a dua ediyoruz. Biz ne suretle olursa olsun, seçim çalışmalarımıza kasteden bu saldırı karşısında; birliğimizi beraberliğimizi, kararlılığımızı koruyacağız. Ve hiç kimsenin bu süreci baltalama çalışmalarına, gölgelemesine müsaade etmeyeceğiz. Tarifsiz bir acı yaşıyoruz. Kardeşimiz şehit oldu. Çünkü kendisi, bu davaya, Büyük Türkiye davasına yüreğiyle, kalbiyle, çalışmalarıyla sonuna kadar hizmet etti. Ben merhume kardeşimizin değerli eşi, yol arkadaşımız Muharrem Baltacı kardeşimize baş sağlığı diliyorum" dedi.

Kurum, konuşmasının devamında seçimi kazanacaklarına inandıklarını vurgulayarak, memurların hak arama mücadelesine destek verdiklerini ve bu desteğin devam edeceğini belirtti. Ayrıca, öğretmenlerin 15 Temmuz'daki kahramanlıklarını unutmadıklarını ve memurların haklarını iyileştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Kurum, memurların yaşam koşullarını iyileştirmek için çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını ve bu konuda detaylı bir planları olduğunu ifade etti.