İstanbul'da egzotik hayvan kaçakçılarına operasyon! Çok sayıda şüpheli yakalandı İstanbul'da egzotik hayvan kaçakçılarına operasyon! Çok sayıda şüpheli yakalandı

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Bağcılar'da gerçekleştirdiği ziyaretler ve mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, İstanbul'un geleceğine dair endişelerini dile getirerek, "Fatih'in emaneti İstanbul, Kandil uzlaşısıyla paylaşılmak istenmektedir. Her gün pazarlıklar yapılmakta, bir tarafta meclis üyelikleri dağıtılmakta, kapı arkasında, otel odalarında bir bir bu adaylıklar dağıtılmaktadır. Kandil uzlaşısının adayı İmamoğlu'dur." dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ile birlikte esnafı ziyaret eden Kurum, vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi ve çocuklara oyuncak hediye etti.

Mitingde yaptığı konuşmada, İstanbul için açıkladığı projelere vurgu yapan Kurum, "İstanbul'un kaynaklarını nereye kullandınız? On binlerce kadınımıza 'İş bulacağım, İSMEK'i büyüteceğim, her kadın meslek sahibi olacak.' dediniz, yapmadınız. İstanbul'u israfı getirip bitirdiniz." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun vaatlerini hatırlatarak eleştiren Kurum, "Siz israfı bitirip, hizmet getirmediniz. Siz israfı getirip İstanbul'u bitirdiniz." şeklinde konuştu.

Kurum, kendilerine yöneltilen "650 bin konutu nasıl yapacak?" sorusuna, "Bağcılar'dan cevap veriyorum, aslında yanıma gelsen şöyle biraz staj yapsan, gelsen biraz afetlerde yanımda olsan, başka yerlere gideceğine bunları öğretiriz sana ama senin öğrenmek gibi bir derdin yok ki." şeklinde yanıt verdi.

Ayrıca, İstanbul için kentsel dönüşüm ve gençlerin eğitimi konularında yapacakları çalışmalara değinen Kurum, "İstanbul'da e-Spor turnuvalarını, uluslararası turnuvalar haline getirebilmek için bu mücadeleyi yapacağız." dedi.