Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yaptığı konuşmada, İstanbul'un son 5 yılının israf edildiğini ve beceriksiz bir yönetim altında zaman kaybedildiğini dile getirdi, bu dönemde yapılanların sadece reklam, algı ve polemik olduğunu öne sürdü. Kendi döneminde ise hizmetin ön planda olduğunu ve israfın son bulduğunu iddia etti. Özellikle, İstanbul'un kaynaklarının doğru kullanılması gerektiğini vurguladı.

Açıköğretimde Kayıt Silme Süreci Devam Ediyor! YÖK'ten Açıklama Geldi Açıköğretimde Kayıt Silme Süreci Devam Ediyor! YÖK'ten Açıklama Geldi

Seçimin, iki farklı zihniyet arasında geçeceğini belirten Kurum, sağlıksız binalarda deprem korkusuyla beklemek ile kentsel dönüşümle huzur içinde yaşamanın seçileceğini ifade etti. Ayrıca, yapılan hizmetler ve kullanılan kaynaklar üzerinden bir karşılaştırma yaparak, İstanbul'un geleceğini şekillendirecek tercihlerin önemine dikkat çekti.

Kurum, AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul için rekor bir oy alacağına inandığını ve milletin yaşadığı sıkıntıları göz önünde bulundurarak tercihini yapacağını söyledi. Polemiğe değil, hizmete odaklandıklarını ve millet için çalışacaklarını belirterek sözlerini tamamladı.