Fatih'te meydana gelen kaza sonucu hayatını kaybeden motokurye Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer, eşinin ölümüne neden olan kaza ile ilgili soruşturma kapsamında müşteki olarak ifade verdi. Öznur Göçer, kaza tespit tutanağında eşini "kusurlu" gösteren polis memurları ve olaya müdahale eden nöbetçi cumhuriyet savcısından şikayetçi oldu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ifade veren Öznur Göçer, eşinin kaza tespit tutanağında "kusurlu" olarak gösterilmesinden dolayı polis memurları ve savcıdan şikayetçi olduğunu belirtti.

Göçer, eşinin kaza sonrası yoğun bakımda 6 gün süreyle tedavi gördükten sonra yaşamını yitirdiğini ifade ederek, araç sürücüsü Muhammed Hasan Şeyh Mahmud'dan şikayetçi olduğunu söyledi.

Çocuk İstismarı TikTok'ta! Kafası Kanlar İçinde Kalan Çocuğuna Yardım Etmedi Çocuk İstismarı TikTok'ta! Kafası Kanlar İçinde Kalan Çocuğuna Yardım Etmedi

Avrasya Tüneli'nin Aksaray çıkışında meydana gelen kazada ağır yaralanan Yunus Emre Göçer, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud'un oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud'un kullandığı araç nedeniyle gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan zanlı hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirilmişti.

Savcılıkça istenen bilirkişi raporunda, araç sürücüsünün "asli kusurlu" olduğu tespiti yapılmıştı. Şüpheli ise motosiklet sürücüsünün aniden sinyal vermeden frene basıp sağa dönüş yaptığını ve kazaya neden olduğunu savunmuştu.

Soruşturma kapsamında, araç sürücüsü Muhammed Hasan Şeyh Mahmud hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Ayrıca, polislerin ve sosyal medyada yer alan polis memurlarının intihar iddiaları üzerine de savcılık resen soruşturma başlatmıştı.