Yayınlanan 1,5 dakikalık fragmanda; Grand Theft Auto 6, serinin sevilen mekanlarından Miami Vice City'de geçiyor. Yeni oyunda, bu ikonik şehrin renkli ve heyecan verici atmosferi tekrar hayat buluyor.

Lucia: Serinin İlk Kadın Kahramanı

Fragmanda dikkat çeken bir başka önemli nokta ise, Lucia adlı karakterin serinin ilk kadın kahramanı olarak karşımıza çıkması. Fragman, Lucia'nın hapishane üniforması giydiği bir sahne ile başlıyor ve onun bir mağazayı soymasıyla son buluyor. Lucia, açık dünya GTA oyunlarında önemli bir yeri olan ilk kadın karakter olarak tarihe geçiyor.

Nostaljik Bir Dokunuş: Tom Petty'nin Şarkısı

Fragman, Tom Petty'nin "Love is a Long Road" şarkısı eşliğinde, oyunun atmosferini ve ruhunu yansıtan bir müzik seçimiyle daha da etkileyici hale geliyor.

Erken Yayınlanan Fragman

Aslında daga geç ayınlanması planlanan fragman, internete sızdırılması sonucu beklenenden saatler önce oyun severlerle buluştu. Bu sürpriz yayın, serinin hayranlarını heyecanlandırırken, Rockstar Games'in planlarını da altüst etti.

Instagram özelliği WhatsApp’a geliyor Instagram özelliği WhatsApp’a geliyor

2025'te Beklenen Büyük Çıkış

Oyunun 2025 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu, Grand Theft Auto serisinin 2013 yılında piyasaya sürülen ve 190 milyondan fazla kopya satan Grand Theft Auto 5'ten bu yana ilk büyük sürümü olacak.

Rekor Gelirler ve Beklentiler

The Guardian'a göre, Grand Theft Auto 5, şimdiye kadar elde ettiği 7,7 milyar dolarlık gelirle tüm zamanların en kârlı eğlence ürünü oldu. Bu başarı, Grand Theft Auto 6 için beklentileri daha da yükseltiyor.