Dolandırıcıların Bu Yöntemi Yok Artık Dedirtti! Milli Savunma Bakanlığı'nın İmajını Kullanıyorlar Dolandırıcıların Bu Yöntemi Yok Artık Dedirtti! Milli Savunma Bakanlığı'nın İmajını Kullanıyorlar

Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına yönetici görevlendirmesi için kılavuzunu yayımladı. 2024 Yılı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirmesi Kılavuzu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmi olarak duyuruldu.

Kılavuz, eğitim kurumlarında görev almak isteyenlerin başvuru süreci ve gereklilikleri hakkında detaylı bilgiler içermektedir. Başvuruların mebbis.meb.gov.tr veya personel.meb.gov.tr adreslerinde bulunan Elektronik Başvuru Formu doldurularak yapılacağı belirtilmiştir. Başvuru yapacak adaylar, müdür, müdür başyardımcısı veya müdür yardımcısı pozisyonlarından yalnızca biri için başvuruda bulunabileceklerdir. Adaylar, en fazla 10 farklı eğitim kurumunu tercih edebileceklerdir.

2024 Yılı Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirmesine İlişkin Kılavuz için tıklayınız.