Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ara tatillerin kaldırılmasıyla ilgili gelecek sene yapılacak bir düzenleme ihtimalini değerlendirdi. Bakan Tekin, AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bakan Tekin, ara tatillerin kaldırılması konusunda bir değişiklik olmadığını vurgularken, bu konuda velilerden, öğrencilerden ve öğretmenlerden gelecek talepleri dikkate alacaklarını belirtti. Ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı'nda eğitim sürecini izlemekle görevli İzleme Değerlendirme Daire Başkanlıklarının bulunduğunu ve yapılan her adımın bu birimler tarafından takip edildiğini açıkladı.

Kilolarca külçe altın, TIR'larla Türkiye'ye girerken yakalandı! Kilolarca külçe altın, TIR'larla Türkiye'ye girerken yakalandı!

Ara tatillerin ardından oluşturulan raporların, öğrenci, veli ve öğretmen memnuniyetini yansıtacağını ifade eden Bakan Tekin, bu raporlar doğrultusunda gelecekte değişiklikler yapabileceklerini belirtti. Ancak, bu konunun Türkiye genelinde değil, bölgesel olarak uygulanabilir olduğunu düşündüğünü ekledi.