Türkiye'nin en büyük teknoloji festivali olan TEKNOFEST, Etimesgut Havaalanı'nda başladı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de etkinliğin ikinci gününde TEKNOFEST alanını ziyaret etti.

MEB'den Öğretmen Dışındaki Personelin İl İçi Yer Değişikliği Duyurusu MEB'den Öğretmen Dışındaki Personelin İl İçi Yer Değişikliği Duyurusu

Bakan Tekin, etkinlikte Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kurulan stantları gezdi ve projeler hakkında bilgi aldı. Teknoloji ve bilim meraklılarıyla bir araya gelen Bakan Tekin, bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptı.

Gelişen teknolojiyle birlikte eğitim alanında da önemli değişimlerin olması gerektiğini belirten Bakan Tekin, "Teknolojinin hızla ilerlediği bir dönemde eğitimdeki gelişmeleri izlemek artık hayal değil. Eğitimdeki değişim ve gelişim süreçleri hızlanacak." şeklinde konuştu.

Milli Eğitim Bakanı, TEKNOFEST'in düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti ve öğrenci-öğretmen projeleriyle yakından ilgilendi. Özellikle Milli Eğitim Bakanlığı stantlarındaki projeleri inceleyen Bakan Tekin, katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.