Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve AK Parti'nin diğer Ordu milletvekili adayları tek karede İl Başkanlığında aday tanıtım toplantısına katıldı. Milli Eğitim Bakanı ve Ordu Milletvekili adayı Mahmut Özer, eğitim ve Ordu ile ilgili birtakım açıklamalarda bulundu.

 Bakan Özer "Şimdi Ordu benim yeni bir şehrim olarak tüm arkadaşlarımızla birlikte, mevcut milletvekillerimiz, yeni milletvekili adaylarımızla birlikte, ama en önemlisi birlik beraberlik içerisinde Türkiye Yüzyılı'nı inşa edebilmek için Ordu'yu mevcut durumundan çok daha ileri noktalara taşımak için el birliği içinde çaba sarf edeceğiz." dedi.

Spor kulübünde iğrenç olay! Antrenör tutuklandı Spor kulübünde iğrenç olay! Antrenör tutuklandı

Bakan Özer, Ordu'ya hizmet etmek için elinden geleni yapacağını aktararak:

 "Seçim süreci başladı. Birlik beraberlik içerisinde Ordumuzu çok daha güçlü hale getirmek için kırmadan, dökmeden gönül yaparak yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Yeni arkadaşlarımızın her birinin kendine has birikimi, deneyimleri ve müktesebatı var."  dedi.

Bakan Özer "Odak noktamız Ordu'ya hizmet etmek. Ben Milli Eğitim Bakanı olarak zaten sadece Ordu değil, ülkemizin her şehrine hizmet etmekten büyük onur duydum. Ülkemizdeki eğitimdeki kalkınmışlığı ve güçlenmesini sağlamak için tüm ekibimizle sadece Ordu'da değil tüm illerimizde büyük çaba sarf ettik." diye konuştu.

FthrLoAXwAUA7_X

"Ben inanıyorum ki hem yeni il başkanımız, hem mevcut milletvekillerimiz, hem de yeni adaylarımız el ele vereceğiz"

Bakan Özer, görevinden yeni alınan İl Başkanı'nın sözlerine istinaden "Şimdi Ordu benim yeni bir şehrim olarak tüm arkadaşlarımızla birlikte, mevcut milletvekillerimiz, yeni milletvekili adaylarımızla birlikte, ama en önemlisi birlik beraberlik içerisinde Türkiye Yüzyılı'nı inşa edebilmek için Ordu'yu mevcut durumundan çok daha ileri noktalara taşımak için el birliği içinde çaba sarf edeceğiz. Bu günler tartışma günleri değil. Bu günler küçük ayrılıkları büyük noktalara taşıma günü değil. Bu günler Ordu'nun kazanması için birlik ve beraberlik günleri. Ben inanıyorum ki hem yeni il başkanımız, hem mevcut milletvekillerimiz, hem de yeni adaylarımız el ele vereceğiz. Ordu'muzun sorunlarının çözüm noktasını çok daha güçlü hızla çözmekle ilgili her türlü imkanı Ordumuza kavuşturacağız." diye konuştu.